Tekirdağ ve ilçelerinde de kar yağışı etkili oldu..
Kar yağışı, gece yarısından sonra şehir merkezi ve Çorlu, Çerkezköy, Malkara ve Hayrabolu ilçelerinde etkisini artırdı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ana arterler ile Tekirdağ-Hayrabolu ve Tekirdağ-Malkara yolunda tuzlama ve kar küreme çalışması yaptı.
Hayrabolu, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde yağan kar, ilçelere bağlı mahallelerde de etkisini gösterdi.
Soğuk ve yağışlı hava Trakya’da yaşamı olumsuz etkilerken Tekirdağ’da ve ilçelerinde okullar tatil edildi.
Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Meteoroloji raporlarında da belirtildiği üzere olumsuz hava şartları nedeniyle tüm ilçelerimizde 19 Aralık Çarşamba öğleden sonra ve 20 Aralık Perşembe günü olmak üzere tüm resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamuda görevli hamile çalışanlar ve engelli çalışanlar bu tarihte izinli sayılacaktır.”
Tekirdağ’da okullar, 21 Aralık Cuma günü açık olacak.
Hayrabolu ve Çorlu ilçelerinde artan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiledi.
Hayrabolu’da dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü. Hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece ölçüldüğü kentte kar yağışı aralıklarla devam etti.
İlçenin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığı 4-5 santimetreye ulaştı.
Çorlu’da da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçede dün sabah saatlerinde hafif şekilde başlayan kar yağışı, ilerleyen saatlerde etkisini arttırdı.
Kar yağışı nedeniyle bazı bölgelerde trafik akışında aksamalar yaşanırken, kar lastiği kullanmayan bazı sürücüler de araçlarını bulunduğu yerden hareket ettiremedi.
Polis ve belediye ekipleri, ana arterlerdeki trafik akışını hızlandırmak için çalışma yaparken, tuzlama ekipleri de olası buzlanma olaylarına karşı hazır bulunduruldu.
Meteoroloji yetkilileri, Çorlu’da hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece olduğunu kaydetti.
Tekirdağ’da Çerkezköy, Muratlı, Şarköy ile Kapaklı ilçeleri de kar yağışından olumsuz etkilendi.
4AA
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Tekirdağ’da kar yağışı etkili oldu
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
SARAY’DA BİR TARLA İCRADAN SATIŞA ÇIKIYOR
-
Süleymanpaşa Belediyesi’ne hizmet alımı yapılacak
-
Yol dolgu malzemesi satın alınacak
-
‘‘Öğretmenler ailelerine kavuşsun’’
-
Geri dönüşüm için atık yağ ve kapak toplanıyor
-
Kapaklı’da Termal Su Sondajı çalışması
-
İğneada’da hamsi bereketi balıkçının yüzünü güldürdü
-
Tarlalar soğuk nedeniyle buz tuttu
-
Tarihi köprüler açıldı
-
“Teknopark” protokolü imzalandı
-
DEVA Partisi’nden gazetemize ziyaret
-
Yapılandırma başvuruları için son 10 gün