Kırklareli’nde Müzeler Haftası etkinlikleri kapsamında “Geçmiş Gelecek İçindir” adlı resim sergisi açıldı.
Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Derya Avcı Dağlıoğlu ve Zerrin Şentürk koordinasyonunda Kırklareli Müzesindeki bazı eserleri rölyefe resmetti.
Öğrenciler tarafından hazırlanan resimler hafta kapsamında müzede sergilenecek.
Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen, müzede yaptığı konuşmada Müzeler Haftası’nın etkinliklerle kutlandığını söyledi.
Öğrenciler tarafından hazırlanan serginin çok değerli olduğunu ifade eden Şen, tüm vatandaşları müzeye davet etti.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Avcı Dağlıoğlu ise öğrencilerin yaşadıkları kültürü daha iyi anlamaları ve tanımaları için bu çalışmayı yaptıklarını kaydetti.Konuşmaların ardından Şen ile Okul Müdürü Kemal Çağlar serginin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışın ardından öğrenciler tarafından müzenin bahçesinde müzik dinletisi sunuldu. 4AA
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
“Geçmiş Gelecek İçindir” resim sergisi
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Yürüyüş düzenlendi (Video Haber)
-
Kapaklı’da çadırlar kurulmaya başlandı
-
Çocuklar Hayal Güçlerini Geliştiriyor
-
2286 öğrenciye eğitim veriliyor
-
Veteriner Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi
-
Belediye personeline eğitim verildi
-
‘1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’
-
Tam puan alan öğrencileri tebrik etti
-
“Eli tutulmayan” ağa bu yıl da Kırkpınar ağalık ihalesine girecek
-
“Ağa karşılaması” davul zurna eşliğinde gerçekleştirildi
-
Başkan Ilık, Genel Kurul’a katıldı
-
Mimarlık bölümü tarafından sergi gerçekleştirildi