Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü 19-20-21 Mayıs tarihlerinde Saray’a bağlı Laladere Piknik ve Mesire alanında ‘19 Mayıs Samsun’a İlkadım İzci Kampı’ temalı çadırlı izci kampı gerçekleştirdiler.
2 gece 3 gün boyunca doğa yürüyüşlerinden parkur oyunlarına, sabah sporundan kamp sinemasına kadar birçok etkinlik düzenleyen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Üyeleri geceleri çadırlarında konaklayarak doğa ile baş başa zaman geçirdiler. Kamp boyunca havanında soğuk olmasını fırsata çeviren izciler geceleri ateş başında gönüllerince eğlenerek kendi hazırladıkları skeçleri oynadılar.
İZCİ ALİLERİ DE PROGRAMA KATILDI
2015 yılından itibaren faaliyet gösteren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri ‘19 Mayıs Samsun’a İlkadım İzci Kampı’ temalı kampın son günü geleneksel hale getirdikleri kamp ateşi programına ailelerini de davet ettiler. Kamp ateşi programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, Zabıta Müdürü Kenan Erez, İmar Ve Şehircilik Müdürü N. Esra Hasanoğlu ve İzci velileri katılarak çocukların hazırlamış oldukları Ateş Gecesi etkinliğini büyük bir ilgiyle izlediler.
‘19 Mayıs Samsun’a İlkadım İzci Kampı’ temalı kamp ateşini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yakmasından sonra meşaleler ile alana giren izciler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a adım attığı gün olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan okudular.
İstiklal Marşımızın okunmasının ardından tiyatro gösterilerini sergileyen izcilerimiz kampın olmazsa olmazı ‘Ateş Valsi’ ve ‘Veda Valsi’ için ailelerini de ateş etrafına çağırarak hep beraber kampın kapanışını gerçekleştirdiler.
4GÜLÇİN KIYICI
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
‘19 Mayıs Samsun’a İlkadım İzci Kampı’
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Yürüyüş düzenlendi (Video Haber)
-
Kapaklı’da çadırlar kurulmaya başlandı
-
Çocuklar Hayal Güçlerini Geliştiriyor
-
2286 öğrenciye eğitim veriliyor
-
Veteriner Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi
-
Belediye personeline eğitim verildi
-
‘1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’
-
Tam puan alan öğrencileri tebrik etti
-
“Eli tutulmayan” ağa bu yıl da Kırkpınar ağalık ihalesine girecek
-
“Ağa karşılaması” davul zurna eşliğinde gerçekleştirildi
-
Başkan Ilık, Genel Kurul’a katıldı
-
Mimarlık bölümü tarafından sergi gerçekleştirildi